Betonlook Badkamer

Uw badkamer voorzien van een betonlook effect? Dat kan! Wij informeren u graag over de mogelijkheden van betonlook stucwerk in uw badkamer. Geef de wanden en/of vloer in uw badkamer een unieke uitstraling. Betonlook is de nieuwste trend in de aankleding van badkamers.

Betonlook badkamermuur

De wanden in uw badkamer kunnen worden voorzien van betonlook stucwerk. De basis is een juiste ondergrond en waarna de betonlook kan worden aangebracht. Door een behandeling met olie of lak is de betonlook waterafstotend en dus geschikt in de badkamer. Klik hier voor meer informatie over betonlook stucwerk in badkamers.

Betonlook badkamervloer

Een betonvloer geeft een strakke minimalistische uitstraling aan uw badkamer. Het nadeel van onbewerkt beton (ondanks het geïmpregneerd is) is dat het gevoelig is voor vuil, vocht en vlekken. Een gietvloer met een betonlook design is de oplossing! Lees hier meer over een betonlook vloer in uw badkamer.

Betonlook sanitair

Door gebruik te maken van de laatste technieken en materialen zijn wij in staat om ook objecten te voorzien van een stuclaag. Zelfs een wastafel of badkuip kunnen we hierdoor een betonlook effect meegeven. Het stucwerk is zeer gehard en waterdicht en door het te polijsten zeer glad in de afwerking. Klik hier voor meer informatie.