Buiten stucwerk

Buitenmuur stucen

Het stucen van de buitenmuur zorgt voor een totale metamorfose van uw huis. Maar onderschat het niet en laat u goed voorlichten. De keuze van materialen en uitvoering van stucwerk is bijvoorbeeld sterk afhankelijk van:
•    Weersinvloeden
•    Ondergrond
•    Stijl en karakter van het huis
•    Welstandscommissie van de gemeente
Wilt u meer weten of voorbeelden van gestucte buitenmuren zien? Klik dan hier.

Gevelisolatie

Het stucen van de buitenmuur in combinatie met gevelisolatie kan u ook aanzienlijk besparen op de energiekosten. Uw pand energiezuiniger maken? Lees hier meer over de mogelijkheden van gevelisolatie.

Renovatie buiten stucwerk

Scheuren in het bestaande stucwerk of brokkelt het stucwerk op de buitenmuur af? Het renoveren van het stucwerk behoort vaak tot de mogelijkheden. Meer weten over onze aanpak? Laat u informeren.

Buitenplinten of spatplinten

Buitenplinten zijn functioneel en beschermen de buitenmuur tegen (grond)water en aanslag. Maar gestucte buitenplinten geven tegenwoordig ook net die extra uitstraling mee aan het huis. Zeker bij woonboerderijen, maar het past ook zeer goed bij moderne vrijstaande woningen.

Stucwerk in tuin

Gestucte objecten in de tuin passen goed en in de moderne tuin architectuur. Het strakke stucwerk zorgt voor een mooi contrast met de speelse tuin. U kunt daarbij o.a. denken aan gestuct meubilair, plantenbakken, barbecue, vijver of schutting.

Contact

Telefoon

06-51786970

Email

info@stukadoorsbedrijfvos.nl

Adres

Noorderdracht 42
1696 AE Oosterblokker