Stucadoor Hoorn

Dé stucadoor in Hoorn

OLYMPUS DIGITAL CAMERAStukadoorsbedrijf Vos staat al jaren bekend als het Stucadoorsbedrijf in Hoorn. Met ruim 20 jaar ervaring als Stucadoor (Hoorn KVK) hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd in de Hoornse gemeente. Bedrijven en particulieren uit Hoorn kiezen voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs van Stukadoorsbedrijf Vos.
Stucadoor Hoorn

Voor referenties van stucwerk uitgevoerd in Hoorn wijzen wij u graag op bijvoorbeeld de historische poort in de Wisselstraat in Hoorn. Een monumentale poort waar juist de kwaliteit en authenticiteit van het stucwerk voorop staat.

Maar ook voor het Hoornse bedrijfsleven leveren wij stijlvol zakelijk stucwerk. Voor Zeeman Vastgoed hebben zijn de vergaderruimtes met het Italiaanse stucwerk Oikos afgewerkt. In het historische pand van Zorghotel Villa Wilgaerden hebben wij veel ornamenten gerestaureerd en de binnen en buiten muren van nieuw stucwerk voorzien.

Voor uniek stucwerk en een exclusieve uitstraling kunnen de bewoners aan de Draafsingel in Hoorn nu zeer tevreden terug kijken op het stucwerk in hun keuken.