Pandomo stucwek

De termen “Pandomo” of “betonlook” worden vaak gebruikt voor stucwerk met het uiterlijk van beton. Het geeft een robuust en industrieel karakter aan uw wand, maar is daarnaast ook strak en stijlvol. Met Pandomo heeft u dus een exclusieve unieke wanddecoratie.

Pandomo badkamer

Door de afwerking met olie of lak is Pandomo tevens een praktische wandbekleding voor vochtige ruimtes. Het is daarom zeer geschikt als vervanger van tegels in uw badkamer. Pandomo zorgt dus niet alleen voor stijl in uw woonkamer, maar ook uw badkamer ziet er stijlvol uit. Dus weg met tegels en kitranden, het is tijd voor Pandomo!

Pandomo keuken

Door de waterdichte/waterafstotende afwerking komt Pandomo ook zeer goed tot zijn recht in keukens. Vocht is eenvoudig afneembaar, maar wees allert op vet. Achter het fornuis is het daarom raadzaam om bijvoorbeeld een RVS- of glasplaat te plaatsen.

Pandomo in kleur

De witte cement basis kan in iedere gewenste kleur worden gebracht met Padomo kleur concentraten. De associatie met beton en daarmee een grijze kleur is logisch, maar u kunt dus meer kleur in uw stucwerk aanbrengen. Daarnaast is het mogelijk om meerdere kleurvlakken naadloos in elkaar over te laten lopen.