Betonlook vloer

Een betonlook vloer voldoet aan de hoogste eisen van stijl, exclusiviteit en duurzaamheid. Het “beton-gevoel” en de moderne industriële uitstraling zorgen niet alleen in publieke ruimtes, maar ook in privé woonruimtes voor een exclusieve vloerafwerking.

Een betonlook vloer is toepasbaar in elke ruimte. Iedere ondergrond wordt eerst geëgaliseerd , en vervolgens wordt een toplaag van 5 millimeter aangebracht die extreem belastbaar is. De vloer wordt afgewerkt met een steenolie. Zo krijgt het oppervlak niet alleen een zijde glans, maar verbeterd de kleurintensiteit, de slijtvastheid en wordt hij waterafstotend.

Aan het basismateriaal kan kleurpigment worden toegevoegd, waardoor de vloer in wel 30 standaard kleuren kan worden uitgevoerd. Ook kleurcombinaties behoren tot de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van het product Pandomo van fabrikant Ardex. Alleen gecertificeerde stukadoorsbedrijven mogen een Pandomo vloer leggen. Dit is voor u een garantie dat de vloer aan de standaarden van Ardex voldoet.

Hard, slijtvast, vochtafwerend, maar bovenal een stijlvolle vloerafwerking!