Beton Cire

Beton Cire is een cementstuc. Het “gepoetst beton” (letterlijke betekenis van Beton Cire) geeft een robuuste en strakke uitstraling en is zeer sterk, hard en slijtvast. Doordat het van zichzelf al waterdicht is en het kan worden aangebracht op bijna iedere ondergrond, heeft het vele toepassingsmogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wanden, vloeren, trappen, badkamers, keukens maar ook op objecten als openhaarden, keukenbladen, meubels en badkuipen. Ook buiten is het zeer geschikt als afwerking van buitenmuren of terras.

Beton Cire Kleuren

Beton Cire is leverbaar in meer dan 60 kleuren. In grijstinten blijf je dichtbij een cement/betonlook, maar door de verscheidenheid aan kleuren is er juist ook een unieke combinatie mogelijk tussen robuust en warm.

Gebruiksvriendelijk

Beton Cire is al waterdicht vanaf 1mm. Met de standaard schoonmaakproducten kan het worden gereinigd. Uw aanrechtblad of doucheruimte kunt u dus eenvoudig onderhouden.

Ondergronden

Beton Cire hecht op praktisch alle ondergronden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld gips (platen/blok), hout, bestaand tegelwerk, metselwerk, beton/cement en oud stucwerk. Doordat het zeer dun kan worden aangebracht en goed hecht, kunnen er ook verrassende objecten worden gestuct. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een Beton Cire aanrechtblad, badkuip, tafelblad of wasbak?